Especiarias para o Balado - 85 gr Bamboe
Origin: Indonesia
Marca: Bamboe
Pesso: 50gr
EAN: 8992735248692
Balado is a type of hot and spicy bumbu (spice mixture) found in Minang cuisine of West Sumatra, Indonesia.[1] Balado sauce is made by stir frying ground red hot chili pepper with other spices including garlic, shallot, tomato and key lime juice in coconut or palm oil.
The ingredients are quite similar to sambal hot chili paste. However, unlike sambal—which is often treated as a separate dipping condiment, balado chili sauce is usually mixed and stir fried together with its main ingredients and treated as a dish. Balado is suitable for fried prawns, squid, fish (whole or cutlets), chicken, fried boiled eggs, fried beef, eggplant or potatoes.[2]
Ingredientes:
Chalota (28%), alho (17%) tomate, açúcar, sal, malagueta (7%), óleo de palma, erva-cidreira (6%), pasta de camarão (sal de camarão), folha de lima (2%).
contém alérgenos, veja a lista em negrito e itálico ( pasta de camarão, camarão)
Instruções:
1. Frite os temperos Bumbu Bali em 3 colheres de sopa de óleo quente por 1 minuto.
2. Cozinhe 1 kg de sua carne ou vegetais favoritos com os temperos na panela.
3. Adicione 5 onças de tomate picado e cozinhe por 5 minutos.
4. Adicione água (e açúcar se desejar). Cozinhe por 20 minutos até o molho engrossar.
Informação Nutricional
|
Quantidade por porção |
% Valor diário *
|
Gordura Total 1g 2% |
**O % Daily Value (DV) informa quanto um nutriente em uma porção de alimento contribui para uma dieta
diária. 2.000 calorias por dia são usadas para aconselhamento nutricional geral.
Os clientes que compraram este produto também compraram:
Chat with us on WhatsApp
rty
ewr